Ženy z Bohnic - Nová, Edna (Pointa, 2020)
Knížka stručných příběhů žen, které autorka poznala při pobytu v psychiatrické léčebně. Autorka strávila pět měsíců v léčebně v Bohnicích, kde si prošla elektrošokovou terapií, spolykala tunu léčiv a zažila nekonečno hodin psycho sezení. Kniha Ženy z Bohnic těží z této tristní zkušenosti a líčí příběhy dvanácti žen, jež se také octly za hranou „normálního světa“. Nebere si servítky a ukazuje lehkost i tíži reality za mřížemi nemocnice. Nakladatelská anotace.