Skutečný příběh sestry - Vohnoutová, Marcela (Mea culpa, 2020)
Životopis, sepsaný ani ne na sto stranách malého formátu, vypráví nejdůležitější momenty života autorky, zdravotní sestry a velmi obětavé ženy. Dramatický příběh zcela neznámé zdravotní sestry, která měla v životě vždy touhu rozdat se pro druhé. Žena, která se rozhodla sepsat svůj život na několik listů papíru. Žena, která si mnohokrát prošla doslova peklem. Žena, která se vždy uměla pro druhé rozdat. A ne vždy se jí to vyplatilo. Nakladatelská anotace. Kráceno.