Princ Blábola - Bukvaj, Daniel (E-knihy jedou, 2020)
Princ Blábola chce všechno hned. A než napočítá pět, už se jeho osud kroutí. Je upleten z čarovného proutí. Zprvu hlupák pěkný byl, než-li život pochopil. Že bez přátel je smutné žít, vždyť s nimi jde všechno líp. A když láska se přitočí, svět se s každým zatočí. Kdo má všechny kolem rád,hrdinou se může stát.