Poselství ze Stínadel - Červinka, Josef (Albatros, 2020)
Dobrodružný román je pokračováním příběhů Rychlých šípů ze Stínadel od J. Foglara - Jestřába. Rychlé šípy dostanou od Losny zašifrovanou zprávu, v níž jim sděluje, že mu kdosi ukradl ježka v kleci. A tak se Rychlé šípy znovu vydávají pátrat do Stínadel. Ježek se nakonec objeví, ale vyvstanou kolem něj další otázky. Josef Červinka - Grifin se vrátil do světa Rychlých šípů a vypráví příběh, který si v tajemnosti a dobrodružnosti s Jestřábovou trilogií v ničem nezadá. Je neuvěřitelné, že román čekal na vydání celých čtyřicet let! Nakladatelská anotace.