Retrojídlo : jak jsme jedli za socialismu - Franc, Martin, 1973- (CPress, 2020)
Zábavný a zajímavý průvodce stravováním v 60. až 80. letech 20. století u nás. Tehdejší nabídka potravin v obchodech, jídel v restauracích, fotografie výrobků.