Dívka jménem Willow - Bohlmann, Sabine, 1969- (CPress, 2020)
Po mnoha letech cestování s tatínkem, se hlavní hrdinka, Willow, konečně může usadit v domě své rodiny, kde ji čeká velké dobrodružství a mnoho vzpomínek. Co jen si má Willow počít s lesem, který zdědila po své tetě Alwině? Tetička jí zanechala také malý polorozbořený domek, ale hlavně - svou čarodějnou moc! Má Willow vůbec chuť přijmout toto dědictví i se vším, co obnáší? Nakladatelská anotace. Kráceno.