Moje cesta na Dakar : deník Libora Podmola 3 - Podmol, Libor, 1984- (BizBooks, 2020)
Mistr světa ve freestylu motocrossu zprostředkovává v této knize okamžiky přípravy na slavný Rallye Dakar včetně svého pádu na závodech v Mnichově, i to, co následovalo, kdy byl upoután na invalidní vozík i jeho sportovní návrat.