Lužičtí Srbové na přelomu 20./21. století : etnicita - jazyk - historie - kultura - Šatava, Leoš, 1954- (Epocha, 2020)
Studie nahlížejí na lužickosrbskou problematiku z pohledu historie, sociolingvistiky, etnologie nebo literárních věd.