Pohraniční pitaval : kriminální případy z let 1920-1963 - Hruška, Emil, 1958- (Victima, 2020)
Práce přibližuje kriminální případy z let 1920-1963, které se odehrály v oblasti česko-německého pohraničí, v dobových historických souvislostech.