Mata Hari z Chebu : příspěvek k historii československé vojenské zpravodajské služby - Hruška, Emil, 1958- (Magnetka (Pražská vydavatelská společnost : Epocha), 2020)
Vyzvědačská činnost a odhalení Anny Dienelové z Chebu, která ve třicátých letech poskytovala informace vojenského charakteru nacistickému Německu.