Zničená - Van Dyken, Rachel, 1985- (Baronet, 2020)
Hlavní hrdinka Kiersten po tragické nehodě rodičů vyrůstá u strýce a tety. Její jedinou společností jsou antidepresiva a nuda maloměsta. Studia na vysoké škole ale mohou leccos změnit. V patnácti letech náhle Kiersten osiřela a naprosto se uzavřela vnějšímu světu. V osmnácti je ale vržena do světa vysokoškoláků, kde potkává lásku svého života, populárního fotbalistu Westona Michelse. Prohnaný floutek a lamač dívčích srdcí má však jedno temné tajemství.