Zloděj - Fisher, Tarryn (Baronet, 2020)
Romance z autorčiny volné série. Hlavní hrdina se v ní vypořádává s osudnou první láskou. Caleb Drake se nikdy nevzpamatoval ze své první lásky. Ani když se oženil. Ani když se ona vdala. Protože se jeho život neustále vrací k minulosti, musí se rozhodnout, jak daleko je ochotný zajít, aby odměřenou a svůdnou Olivii Kaspenovou získal zpět. Ovšem každý čin má své následky a Caleb brzy zjistí, že za lásku občas musíte zaplatit příliš vysokou cenu. Nakladatelská anotace.