Donbas : reportáž z ukrajinského konfliktu - Forró, Tomáš, 1979- (Paseka, 2020)
Slovenský novinář seznamuje s osudy lidí z obou front ozbrojeného konfliktu na východní Ukrajině, zároveň analyzuje průběh bojů v této části světa.