Hraničářův učeň. - Flanagan, John, 1944- (Fantasy (Egmont), 2020)
Další kniha fantasy série o hraničářském učni a jeho přátelích. Will Dohoda a jeho učeňka Maddie dostanou naléhavé pozvání na hrad Araluen. Tam se dozvědí překvapivou novinu: galický princ zmizel a galický král požádal o pomoc. Všechna hlášení naznačují, že mladý princ byl uvězněn nebezpečným a mocným baronem Joubertem de Lassigny. Král Duncan ví, že kdyby poslal na záchranu prince do Galiky vojsko, mohlo by to vyvolat válku. Je tu však ještě jedna možnost: využít sbor hraničářů. Nakladatelská anotace. Kráceno.