Bavorský případ - Bešťáková, Eva (Euromedia, 2020)
Mladý naivní detektiv se navzdory svému nešťastnému příjmení snaží v Praze třicátých let minulého století provozovat seriózní kancelář soukromého detektiva, ne vždy ale úspěšně. Do nového případu bavorského barona tak vkládá velké naděje pro své zviditelnění. To ale ještě zdaleka netuší, že celý případ je propleten s novou silou nastupující v Německu, totiž nacistickou NSDAP. Vyšetřování rozhodně nebude snadné a nezkušený detektiv i se svou kanceláří vstupuje do velmi nebezpečného prostředí, kde lidský život rychle ztrácí svou hodnotu.