Zlatá léta s Karlem Gottem : čtvrt století za zády mistra - Žižka, Jan, 1954-2022 (Euromedia Group, 2020)
Vzpomínky bubeníka Jana Žižky na léta působení v doprovodné kapele Karla Gotta, na zážitky z mnoha koncertních vystoupení a na řadu slavných osobností ze světa české populární hudby. Jan Žižka vzpomíná nejen na profesní, ale i na soukromý život, na dětství a studia na Pražské konzervatoři a na osobní vztahy. V samostatné kapitole představuje členy orchestru Ladislava Štaidla a doprovodné kapely Karla Gotta a další osobnosti, které s tímto uskupením spolupracovaly. Nevynechává ani vzpomínky na samotného Mistra. Texty doprovází mnohé barevné fotografie.