Bezstarostné cesty - Fousek, Josef, 1939- (Euromedia Group, 2020)
Soubor kratších próz, v nichž autor vzpomíná na své toulky křivoklátským krajem s kamarády trampy a tuláky. Kniha obsahuje autorovy příběhy z tuláckých cest křivoklátským krajem, krásné vzpomínky na kamarády, tuláky, místní rodáky, trampy a chataře v údolní osadě Děče u Staré řeky Berounky. Nakladatelská anotace. Kráceno.