Dům ozvěn - Erskine, Barbara, 1944- (Euromedia Group, 2020)
Román anglické autorky konfrontuje reálný svět s minulostí příběhem o prokletí, přežívajícím v krásném venkovském sídle několik století. Hrdinka se s rodinou nastěhuje do zděděného starodávného domu, kde se brzy po jejich příchodu začnou projevovat podivné úkazy. Mladá žena pátrá v dramatických osudech minulých majitelů a stále více se obává o život svého synka a manžela. Rodina přičítá tyto stavy vyčerpání a bujné fantazii hrdinky a dlouho trvá, než se i ostatní přesvědčí o účinnosti kletby, která sahá svými kořeny až hluboko do středověku.