Labyrint z ledu : triumf i tragédie polární výpravy A.W. Greelyho - Levy, Buddy, 1960- (Prostor, 2020)
Příběh polární expedice, která v roce 1881 vyplula vstříc severnímu pólu s cílem vybudovat vědeckou stanici v Arktidě. Kapitoly líčí včechny útrapy a překážky, které museli polárníci přečkat před vznikem stanice i po jejím nuceném opuštění.