Labyrintem revoluce : aktéři, zápletky a křižovatky jedné politické krize - Suk, Jiří, 1966- (Obzor (Prostor), 2020)
Sametová revoluce a Občanské fórum jako aktér zásadních politických a systémových změn v období od listopadu 1989 do června 1990.