Momentálně mladá - Brabcová, Eva (Petra Nachtmanová, 2020)
Víte, že věk je jenom číslo a na splnění snů není nikdy pozdě? Matylda o tom ví své. Házet flintu do žita? Kdepak, to není nic pro ni. Nezaškatulkují ji mezi ženy na odpis! Je manželkou úspěšného muže, vede oddělení v prosperující firmě, navíc je i čerstvou babičkou. Měla by prý žít konečně rozumně a usedle, jenže ona tento pocit nesdílí. Matylda je totiž momentálně mladá. Nenechá si sebrat svůj optimistický náhled na život a nebojí se změn. Po letech opouští manžela, který sráží její sebevědomí, razantní krok udělá i v profesním životě, který ji decimuje. Zdá se, že na novou cestu vykročila správnou nohou, navíc se tu objevil jeden více než pohledný muž s podmanivým pohledem...