Paměti sládka - Tille, Rudolf, 1892-1998 (Pointa, 2020)
Sbírka autentických záznamů z deníku houževnatého světoběžníka, zaníceného sokola a především uznávaného pivovarnického odborníka Rudolfa Tilleho (1892-1998). Kniha nabízí exkurz do tajů pivovarnictví, ale spolu s ním i desítky téměř neuvěřitelných, a přesto skutečných příběhů hrabalovského ražení, situovaných na pozadí evropských dějin. Nakladatelská anotace. Kráceno.