Runové vraždy - Coufal, Radek (E-knihy jedou, 2020)
Historik Hynek Nox a policejní vyšetřovatelka vietnamské národnosti jsou na stopě pradávného vražedného rituálu, který se snažil objevit nejen Heinrich Himmler a jeho černí rytíři. Jeho znaky nesou také nedávné brutální vraždy prováděné na posvátných místech v Česku.