Znamení věčnosti - Row, Christopher C. (E-knihy jedou, 2020)
Zvládnout přežít pár desítek metrů pod mořskou hladinou, to už chce trochu víc než jenom štěstí. Zvlášť, když vás do něj vyklopí s kýblem čerstvě zatvrdlého betonu na nohách. Potřebujete zkušenosti! Třeba takové, jaké lze získat za života dlouhého doslova celou věčnost…Otázkou zůstává, jestli jste jen hříčkou přírody, rozmarem vrtošivých bohů, nebo zplozencem nějaké vyspělejší technologie. Odpověď naleznete v mé DNA! Do románové podoby převedený příběh z úspěšné stejnojmenné povídkové knihy, Sfinga.