Fyzické básnictví - Váša, Petr, 1965- (Host, 2011)
Kniha návodů, námětů, esejů a deníkových záznamů tvoří manifest originálního uměleckého stylu, který brněnský muzikant a performer propaguje a provozuje pod názvem fyzické básnictví.