Oba moji prezidenti : Václav Havel, Václav Klaus - Mandler, Emanuel, 1932-2009 (Otazníky našich dějin, 2004)
Průvodce politickou dráhou dvou českých polistopadových prezidentů - Václava Havla a Václava Klause.