Přelet přes území nikoho - Hájek, Jiří, 1933- (Epocha, 2011)
Rozhovor s někdejším spolupracovníkem československého politika a funkcionáře KSČ Josefa Smrkovského, který vzpomíná na své životní kroky i tehdejší dobu.