Kolo sudby - Skuhra, Jiří M. (Epocha, 2012)
Napínavý kriminální román ze současnosti. V den svatby nalezne mladá veterinářka Dana svého snoubence zavražděného a sama je za tento čin odsouzena na doživotí. O její vině nepochybuje policie, justice a zásluhou senzacechtivých médií ani většina veřejnosti. Danino motto „Nikdy se nevzdávej“ jí pomáhá otočit kolem osudu a změnit ho. Po útěku z vězení zvolna rozplétá složité a zkorumpované nitky své kauzy. Jak souvisí její případ s podivným prodejem lukrativního činžovního domu poslanecké sněmovně? Proč kdosi cvičí bojové psy na smrtící zbraně? A jak s tím vším souvisí předseda branně-bezpečnostního výboru? Opravdu dokáže Dana překonat všechny nástrahy osudu a odhalit vraha svého snoubence?