O úspěchu - Toman, Ivo (TAXUS International s.r.o., 2011)
Úspěšný muž a autor úspěšných knih Ivo Toman přichází s další publikací na věčné téma s jednoduchým a výstižným názvem O úspěchu.Úspěch je zaklínadlo moderní doby. Úspěšný chce být každý, a ten kdo tvrdí opak po něm touží dvojnásobně. Motivační řečník a vydavatel Ivo Toman razí vlastní originální teorii o tom, proč někteří lidé úspěchu dosáhnou a jiní nikoliv. V čem se tato teorie liší od těch běžných?Především se opírá o jiné pilíře než je klasická trojice původ, vzdělání a talent. Bez ostychu připouští, že úspěšní lidé nejsou ti svatí. Naopak, mají většinou mnoho chyb a jejich chování není bezvadné. Projevují dominantní sklony, jsou manipulátoři, těžko odolávají pokušení a závislostem. Přesto se jejich úspěch dá snadno přeměřit mírou jejich majetku, společenské prestiže nebo spokojenosti s vlastním životem.Ivo Toman je odborníkem na marketing a psychologii prodeje. Prostřednictvím svých nesmírně populárních knih Debordelizace hlavy a Motivace zvenčí je jako smrad, seminářů a svých činů, ovlivňuje životy mnoha lidí.V knize si přečtěte: Co vůbec nemá vliv na úspěch, přestože si lidé myslí, že má.Co vede k neúspěchu, ale lidé to dělají.Co vede k úspěchu, ale většina lidí to nedělá.