Knihy o poezii: Holan - Toman - Blažíček, Přemysl, 1932-2002 (Paprsek (Triáda), 2011)
Kritické, komentované vydání dvou studií o básnickém díle Vladimíra Holana a Karla Tomana. Texty uvádějí literárněvědnou problematiku do kontextu filozofického (fenomenologicky orientovaného) tázání.