Izrael soudců a králů - Divecký, Jan, 1972- (P3K, 2006)
Autor vypráví a komentuje příběhy prvních tří prorockých knih (Jehošua, Soudců a Šmuel), tj. období asi 450 let života židovského národa od příchodu z Egypta.