Králové Izraele : příběhy biblických hrdinů - Divecký, Jan, 1972- (P3K, 2010)
Biblické příběhy z 1. a 2. knihy králů Starého zákona. Kapitoly knihy obsahují děj příběhů s důrazem na interpretaci významu událostí.