Budeme žít věčně? : rozhovory o budoucnosti člověka a technologií - Hülswitt, Tobias, 1973- (Tema (Kniha Zlin), 2012)
Knížka rozhovorů o budoucnosti člověka, umělé inteligence, technologického vývoje a o možnostech, jak prostřednictvím vědy překonat přirozené stárnutí lidského organismu.