Dobře utajený Skot : druhý díl série Prostopášní Skotové - Enoch, Suzanne, 1970- (Baronet, 2020)
Romance americké autorky v kulisách skotské vysočiny. Vynalézavá anglická dáma a horkokrevný horal spojí své síly, aby obelstili darebáka, aniž by porušili jediné pravidlo. Miranda Harrisová je známá svým šarmem, důvtipem a schopností vyřešit každý problém, na který narazí. Když se však její bratr ocitne po krk v dluzích z hazardu vinou obratného zloducha, který se následně Mirandu vydíráním pokouší přinutit, aby si ho vzala, nezbývá jí než požádat o pomoc samotného ďábla, má-li zachránit čest rodiny - a sebe... Nakladatelská anotace.