Kolotoč - Świst, Paulina, 1986- (Red, 2020)
Úvodní román nové kriminálně-erotické trilogie polské autorky. Dva mladí advokáti Piotr a Olka se přátelí už od studia. Oba mají nevydařená manželství: Olčin manžel propadl hazardu, Piotrova manželka se léčí po nervovém zhroucení. Mezi Olkou a Piotrem začíná románek, který už tak dost složitou situaci zkomplikuje. Ovšem ani jeden z nich není bez poskvrny. Olka má problém s návykovými látkami a Piotr zase snadno podléhá půvabu děvčat, která se kolem něj motají. Oba však spojuje nejen citové pouto, ale také chuť vydělat pořádný balík. Využijí své styky ve zločineckém podsvětí a roztočí kolotočový podvod s DPH. Peníze se jen hrnou, ale jen do určitého okamžiku. Někdo něco práskl nebo začal spolupracovat s policií. Olku zavřeli a Piotr se skrývá ve Slezsku. Sny o bohatství se rozplynuly... Nakladatelská anotace. Kráceno.