Do posledních sil : tři dokumentární povídky z konce protektorátu - Doležal, Miloš, 1970- (Host, 2020)
Pohnuté osudy malíře Josefa Čapka, československého výsadkáře Vladimíra Hauptvogela a humanitární pracovnice Josefiny Napravilové během druhé světové války a v poválečném období.