Orwell na steroidech : průvodce chaosem 21. století - Kupka, Martin, 1962- (65. pole, 2020)
Přední čeští odborníci z různých oborů se snaží nastínit možné změny, ke kterým dojde v oblastech mezinárodní politiky, financí, ekonomiky nebo vzdělávání za třicet let.