Zima čarodějnice - Arden, Katherine, 1987- (King Cool, 2020)
Po dobrodružstvích v Medvědovi a Slavíkovi a Dívce ve věži se Vasja a Mrazík vracejí v závěru série a bojují se smrtelnými i kouzelnými nepřáteli, aby zachránili obě Rusi - tu, která je vidět, i tu, která vidět není. Moskvu zachvátila katastrofa. Její obyvatelé hledají odpovědi a někoho, na koho by svedli vinu. Vasja se ocitá osamocená a zatracovaná všemi stranami. Veliký kníže zuří a vybírá si spojence, který ho zavede na cestu války a zkázy. Zlý démon se vrací, silnější než kdy předtím, odhodlaný šířit chaos. Vasja je lapena uprostřed konfliktu a osud světa spočívá na jejích ramenou. Její vlastní osud je nejistý a ona odhaluje překvapivé pravdy o sobě a své minulosti, když se snaží zachránit Rusko, Mrazíka a svět kouzel, který jí je tak drahocenný. Ale možná je nedokáže zachránit všechny. Nakladatelská anotace.