Steam - Green Scum (spisovatel), 1962- (Volvox Globator, 2020)
Steampunkový román z viktoriánské Anglie, ve kterém se hlavní hrdina s nadřirozenými schopnostmi musí na své cestě za záchranou dcery vypořádat s monstry i technickými vynálezy. Hlavní hrdina se jmenuje Štern. Je šlechtic. Zvládá věci, které se obyčejným lidem mohou jevit jako nadpřirozené. Štern je vězněn. Se svým uvězněním je smířen, protože ho bere jako trest. Když se dozví, že mu nepřátelé unesli dceru, uteče z vězení. Má jediný cíl - najít ji a pomstít se. Nakladatelská anotace. Kráceno.