Spadiště Nad Novou Libní : spadiště s tangenciálním nátokem a šroubovicovým obtokem v ulici Na Okrouhlíku v Praze 8 - INOS Zličín (firma) (Cattacan, 2020)
Tato kniha pojednává o jedné menší, ale poměrně významné části kanalizace, která řeší způsob překonávání velkého spádu odtoku odpadní vody. Představuje unikátní stavební dílo v pražské Libni. To kromě téměř 250 metrů dlouhé nové stoky zahrnuje i bezmála 30 metrů hluboké spadiště (spádový stupeň). Od ostatních podobných staveb se odlišuje originálním použitím šroubovicového obtoku splaškových vod. Nakladatelská anotace.