Absťák : jak přestat kouřit bez absťáku a přibírání na váze - Toman, Ivo, 1966 únor 23.- (Taxus, 2012)
Autor knihy, Ivo Toman, se narodil s Touretteovým syndromem. Pro zmírnění nemoci mu byly předepisovány cigarety, které kouřil 26 let. Kniha je zpovědí autora a zároveň vodítkem, jak přestat kouřit, aniž by člověk trpěl absťáky, přibíráním na váze a stresem.