Moje poslední sezona - Fourcade, Martin, 1988- (Jota, 2020)
Kniha je osobním deníkem bývalého špičkového francouzského biatlonisty, který napsal ve své poslední sportovní sezóně. Zprostředkovává zde čtenáři jednotlivé zastávky a části Světového poháru, vnitřní vývoj i své soukromí.