Odevzdanost do Boží prozřetelnosti : milost přítomného okamžiku - Caussade, Jean-Pierre de, 1675-1751 (Societas (Refugium Velehrad-Roma), 2020)
Klasické dílo francouzského jezuity sedmnáctého století zkoumá poměr lidské aktivity a pasivity při hledání Boží vůle.