Kritiky a glosy - Hejda, Zbyněk, 1930-2013 (Hejda, Zbyněk, 1930- Knihy, 2012)
Svazek shrnuje nebásnické texty Zbyňka Hejdy (kritiky, proslovy, články o literatuře a literárním životě, dějinách, výtvarném umění apod.).