Můj přítel parkinson - Pekař, Čeněk (E-knihy jedou, 2020)
Unikátní výpověď o životě s Parkinsonovou nemocí. Nyní máte možnost podívat se na svět očima člověka, kterému Parkinsonova nemoc změnila život v dobrém i zlém. Autor v této knize prokazuje obdivuhodnou schopnost nazírat na nemoc z mnoha úhlů pohledu a podařilo se mu vytvořit harmonický celek osobní zkušenosti, srozumitelně podaných odborných informací i praktických rad, které jistě ocení nejen pacienti a jejich blízcí, ale i odborníci pomáhajících profesí.