Pavel Chaloupka : klokan s gólovou hlavou - Chaloupka, Pavel, 1959- (Epocha, 2021)
Vzpomínky fotbalové legendy Bohemians Praha Pavla Chaloupky, který se podílel na vítězství v lize 1982/83 a cestě do semifinále poháru UEFA. Svou reflexi na něj přidali i osobnosti českého fotbalu (Rada, Berger, Vízek, Ondra, Bičovský, Levý).