Tragédie v habsburském domě - Größing, Sigrid-Maria, 1939- (Euromedia Group, 2021)
Rakouská historička a spisovatelka, která se zabývá dějinami habsburského rodu, se tentokrát zaměřila na tragické osudy jeho čtyř příslušníků.