Vymakané telo - Gaver, Duffy (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2021)
Bývalý námorný ostreľovač a príslušník Navy SEALs Duffy Gaver je pre mnohých neznámym hrdinom Hollywoodu. Pod jeho dohľadom sa hercom ako Chris Hemsworth, Chris Pratt, Scarlett Johanson, Brad Pitt a mnohým iným podarilo zmeniť svoje telo na nepoznanie. Vo tejto knihe sa s vami Duffy Gaver podelí o svoje vedomosti a rady, vďaka ktorým si mnohé filmové hviezdy vypracovali božské telá. Nikto z nich sa s dokonalým telom nenarodil. Vydreli si ho staromódnym spôsobom – usilovnou prácou a stopercentným nasadením. Duffy vám povie, čo musíte urobiť, aby ste nadobudli telo superhrdinu, a ukáže vám, ako sa dá sen premeniť na skutočnosť, ak sa naplno vložíte do svojho tréningu. Vo vnútri nájdete niektoré z jeho tréningových programov, ktoré vám pomôžu získať telo, po akom ste vždy túžili. „Keď som bol prvýkrát obsadený do role Thora, štúdio Marvel ma poslalo priamo k Duffymu, pretože sa z neho rýchlo stal zázrak známy ako „Tréner superhrdinov“. Dodnes pokračujem v tom, čo ma naučil, pretože chcem byť tou najlepšou verziou seba samého. Duffy má v oblasti zdravia a fitness viac vedomostí a skúseností ako ktokoľvek iný, koho poznám, ale to na ňom nie je jediná úžasná vec. Na nič sa nehrá, je čestný a plne odhodlaný splniť úlohu, ktorú má pred sebou. Mám ho neskutočne rád a veľmi si ho vážim.“ - Chris Hemsworth, herec