Z pokladnice otců : patristická čítanka na každý den - Špidlík, Tomáš, 1919-2010 (Špidlík, Tomáš, 1919-2010. Dílo, 2019)
Čítanka kratších textů křesťanských církevních otců, sestavená jako četba pro každý den roku.