Spiritualita srdce : duchovní učení - Lallemant, Louis, 1588-1635 (Societas (Refugium Velehrad-Roma), 2009)
Text pojednává o základních tématech každodenního života: hluboké důvěře v pohyb života a tvořivé přítomnosti živého Boha.